Voľná téma

Stretnutie svojpomocnej skupiny 22.06.2021

Združenie pre Integráciu , obnovu a rozvoj duševného zdravia Pohľad Košice.

Za neznesiteľnej horúčavy sme sa podľa plánu stretli a hneď bolo zrejmé, že to dnes nebude jednoduché. Slnečný júnový deň, nie veľmi prial hlbokým debatám..

Aj tak sme si urobili menšie pohostenie s veľkou dávkou vody. Tiež srdečnosť nechýbala. Mali sme radosť zo stretnutia. Na začiatok každý povedal čím aktuálne žije. Ďalej sme mali naplánovanú tému : Čo robím v lete a zime nemôžem ? Len že pri takej horúčave sa jednoducho nedá nastaviť akákoľvek forma rozhovoru. Nechali sme teda formu rozpadnúť.

Slova sa teda zhostil Fero a prečítali sme si jeho podrobný popis priateľstva a vypočuli, ako ho vnímajú jednotlivé národy. Dozvedeli sa aj niečo naviac, z minulej témy. Potom sme začali s hudbou a každý povedal aký štýl počúva, tiež kde bol na koncertoch. Zistili sme že každý počúva niečo iné. Spolu teda tvoríme hudobný celok. Dokonalé.

Po troch hodinách sme sa začali zdvíhať zo stoličiek. Upratali sme a pobrali sa domov. Na záver sme zhodnotili, že budúce stretnutie nemôže byť v takej horúčave. Musíme vymyslieť niečo nové..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.