3. stretnutie v mestskom parku

Združenie pre Integráciu , obnovu a rozvoj duševného zdravia Pohľad Košice.

Stretnutie svojpomocnej skupiny v mestskom parku 27.7.2021

Otázka : Čím aktuálne žijem ?

Do tretice, stretnutie svojpomocnej skupiny v mestskom parku.Nasadol som na bus ktorý obchádza stanicu, tak že som meškal desať minút. Meškanie neznášam, ale aspoň budem voči iným tolerantnejší. Zasa to ale nebolo tak veľa, aby ma niekto za to vykrstil. Na lavičke už sedeli ľudia, obzerali sa, kto ide..

Nicol navrhla nové miesto v parku. Zobrali sme sa a šli ho pozrieť. Bolo pár metrov od plota mestského kúpaliska, pri jazierku s rybami a leknami. Pekné miesto. Chýbal tu ale potrebný tieň a väčšie súkromie. Tiež tu bolo poriadne počuť hluk z frekventovanej cesty. Vrátili sme sa teda na pôvodné miesto. Tam nás už čakal Rony a Renáta, tiež rodičia Ronyho. Pozdravili sme sa a začali sa hostiť melónom, čučoriedkami a uhorkami. Medzi tým sa rozložil Marián so svojou elektrickou gitarou… Bola to paráda, zasa počuť muziku na živo.

Po čase prišla aj Martinova mama. Chvíľu sme sa porozprávali a obaja odišli na autobus. Keď som minule povedal že každé stretnutie je čímsi špecifické, tak toto bolo práve návštevou rodičov. Doteraz nikto a zrazu traja.

Všetko ale šlo ako po iné dni. Zdieľali sme svoje aktuálne dianie i čo sme zažili v poslednej dobe. Každý riešil niečo iné, každého trápilo niečo iné a každý mal iné plány. Spoločný menovateľ ktorý ale každý hľadal sa volá šťastie.

Po dva a pol hodinách sme sa navzájom rozlúčili a pobrali sa domov. Vo vlaku som sa občerstvoval minenerálnou vodou Gajdovka, darčekom od Ronyho. Chutila výborne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.