Čo pozerám ? Film v hlavnej úlohe.

Združenie pre integráciu, obnovu a rozvoj duševného zdravia, Pohľad Košice

Šieste stretnutie svojpomocnej skupiny 11.2.2020.

Otázka : Čo pozerám ? Film v hlavnej úlohe.

Kedysi všetko, teraz skoro nič. Sem tam si ale niečo pozriem. Chcela som študovať dokument, tak že dokument ma priťahuje. Mám rada psychologické filmy, kde vidno diagnózu v praxi. Životopisné filmy. Kedysi som žila život iných, televíznych rolí. Prežívala som svoje emócie na gauči. Teraz by som chcela žiť život svoj. S otcom pozerám folklórnu súťaž Zem spieva. Je to pre neho terapia. Tiež som pozerala seriály, to bolo zo zúfalstva.

Naj film pre mňa je Ja, Natália.

Pozerám málo filmov. Mám rada autobiografie a životopisné filmy. Pozerám správy na Joj, po nich zaspím. Zaujímajú ma relácie o varení. Niečo zo športu.

Top film pre mňa je, 3 dielny film o španielskom lekárovi Santiago Ramón y Cajalovi.

Nepozerám veľa filmov. Priťahuje ma Americká produkcia, ale aj České komédie. Skôr oddychovky ako akčné. Viac filmov pozerám cez internet ako v telke.

Najviac sa mi páčil Vrchní, prchni !

Páčia sa mi prírodopisné a historické filmy. Vedomostné relácie. Filmy z archívu. Reality show. Všetko čo mi pohladká dušu. Oddychujem pri krasokorčuľovaní a tancoch. Raz som pozerala celý Turecký seriál. Mala som výčitky že plytvám časom. Od vtedy už žiadne seriály.

Naj film pre mňa Forrest Gump.

Pozerám správy v angličtine, najčastejšie BBC. Aby som sa niečo naučil. Prírodopisné dokumenty z prírody. Historické filmy, najviac z 20 storočia. O prvej aj druhej svetovej vojne. Romantické, ale staré. Rád pozerám čierno – biely film. Sem tam šport, ale nie som veľký fanúšik.

Najviac sa mi páčil seriál Zajtrajšie noviny.

Mám rád dokumentárne filmy, vážne, komédie, westerny.

Najviac mi ostal v pamäti seriál Dobrá voda.

Rada pozerám dokumenty o prírode, najviac o šelmách. Seriály, krasokorčuľovanie, vedomostné relácie, správy. Keď sa u nás zapne televízor o piatej večer, ide neprestajne do konca.

Pozerala som všetky diely Kobry 11. V mysli mi ostal film Mastičkár.

Pozerám dokumenty aj filmy o prvej a druhej svetovej vojne. Mám rád akčné deje. Televízor mi ide celý deň, ale nepozerám na neho stále. Tak 2-3 hodiny denne.

Najviac ma oslovil film 44 minút.

Pozerám vedomostné súťaže. Autobiografické filmy. Najviac sa mi páčia kresťansko – romantické od Nicholasa Sparksa.

Zaujal ma film Pamäti gejše.

Televízor pozerám len keď sa nudím. Ak si niečo rád so záujmom pozriem, tak nejaký film z internetu. Najčastejšie sci-fi, fantasy, historické. S mamou filmy so Stevenom Seagalom. Niekedy hokej, ak hrajú naši.

Najviac ma oslovil Pán prsteňov.

Mám rád historické a staré filmy. Zaujíma ma 2 svetová vojna. Seriály ako Nemocnica na okraji mesta. Najviac nie Americké, skôr Slovenské a České komédie. Novely som prestal pozerať.

Stále znova si pozriem Vesničko má středisková.

Mám rada náučné a prírodopisné dokumenty. Poľovníctvo a rybárstvo. Aj lyžovanie a hokej. Z filmov veselohry. Televízor ide dlho, niekedy mi ujde koniec, lebo zaspím.

V poslednej dobe ma zaujal životopisný film Rivali o Niki Laudovi.

Bavia ma komédie, sci-fi, šport. Keď som bol mladší tak akčné, teraz nie.

Potešil ma animovaný film Veselá farma.

 Málo filmov.  Skôr dokumenty o všetkom možnom. Správy na TA3.

Film Mzda strachu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.