Čo s letom ? Kam na výlet ? Povedz aj tajné sny . Alejová 5-Košice 30.4.2024

A: 2 krát som bola v Chorvátsku. Raz s kamarátom. Plavili sme sa na lodi 4 hodiny na ostrov Korčuľa. Boli sme aj na Baška Voda. Chcela by som tam ísť zase. Bola som aj v Medžugorje. Stal sa tam zázrak. Socha Ježiša začala roniť uzdravujúci olej. Mám na to pekné spomienky.

B: Leto je naše najmilšie ročné obdobie. Kto si myslí iné, nech mi povie do telefónu. Budem prekvapený. Slnko, teplo, vôňa lesov a lúk je elixír pre dušu. je to meditácia. Leto mobilizuje človeka, jeho vitalitu. Nemyslím teraz na horúčavy. Keď je hic, myslíte na jogínov, ktorí sedia nahí v snehu a nepociťujú chlad. V slnečných lúčoch ožije všetko a ani netreba byť na Hawaji. Urobíme si Hawaj tam kde sme. Hurá, poďme von. Čo s letom? Zotrvajme v slnečnom svite, radosť je jednoduchá, je to meditácia a prežívanie radosti z toho, že Boh stvoril všetko dobré, len človek to kazí , kde len môže.

C: Ja by som povedala, že už teraz je leto. Lebo je teplo. Mám 3 kurzy na Máj, Jún. Idem na jeden kurz do Prahy a jeden mám online. Mám aj jeden platený kurz. Idem s mamou a kamarátkou do Ľubietovej, na kresťanské stretnutie. Budem určite aj s otcom. Chodievam aj do kúpeľoch. Rada by som išla s rodinou na dovolenku.

D: Neviem ďalej ísť ako do Bratislavy. Chodíme na chatu s rodinou. Mám svoj režim dňa. Rád by som chodil na výlety, ale je to problém kvôli tomu režimu. Rád by som navštívil dcéru, aj vnučku v Drážďanoch a Berlíne.

E: Rád by som išiel niekde opekať v blízkosti Košíc. Tiež by som rád sa išiel kúpať, napríklad taky aqua-park Delňa. Mám však trochu strach s cestovania. Dúfam, že ho prekonám. S letom je aj spojené to, že treba robiť na záhrade. Môj tajný sen je ísť do Egypta, páči sa mi ta kultúra.

F: Išiel by som na Šíravu, alebo na Vinné. Rád by som išiel tiež do Egypta. Nesnívalo sa mi nič. V záhrade už máme všetko porobené.

G: Ja by som si chcela oddýchnuť. Ani neviem kam na výlet. Išla by som do Brazílie, ale je tam veľká kriminalita. V Zanzibare je bezpečne. Večer tam začína život. Chcem ísť niekde kde sú zvieratá. Mám cieľ na leto, chodiť bez barlí.

H: Takže moje leto začína 1.5.. Teším sa aj na záhradu. Chcem ísť na hrad Slanec s Dominikou. Rád pôjdem na týždenný relax v kúpeľoch. Som aj za dobrú opekačku. Chcem ísť tam kde je teplo. Do Svätej Zeme, /Izraela. Navštívim aj brata v Prahe.

I: Keď Pán Boh dá, hneď ako sa zatvoria školské brány ideme na dovolenku. Smer Bosna a Hercegovina – Medžugorje a potom Chorvátsko. Po návrate z dovolenky rada by som absolvovala výhľad – Janošíkovu baštu, Bardejov, návštevu v obci Kurimka a láka ma aj cyklotrasa po Pieninách. Ak bude pekné leto určite ho využijem na plánované, ale aj príležitostné výlety. Som otvorená každej možnosti. Mojim tajným snom je putovať do Ríma v jubilejnom roku 2025 a prejsť Svätou bránou vo Vatikáne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.