O čom snívam, že sa raz stane ? Alejová 5 – Košice 9.4.2024

A: Snívam, že si nájdem kamarátov, neskôr aj priateľku. No nechcel by som sa ženiť. Rád by som vyštudoval vysokú školu. Neviem ale aký smer, právo asi nie, pretože je prebytok právnikov. Mám však apatiu k učiteľstvu. Ďalšia vec je, že by som sa rád dostal k majetku, možno mal vilu. Chcel by som sa dožiť vysokého veku.

B: Rada by som sa modlila, mala duchovné ciele. Tiež venovať sa vnúčatám. Pre mňa je zážitok pozorovať, ako rastú. Rada pre nich pripravujem hry.

C: Sen nemusí byť len niečo príjemné, môže to byť aj ťažká úloha. Rád by som bol s ľudmi s kt. mi je dobre. Dávať ľuďom kus ľudskosti. Chcel by som druhých učiť. Učiť niečo cenné, ako sú duchovné veci.

D: Chcela by som sa stretnúť s mamou v nebi. Bola som dnes na cintoríne. Snívam že by som si našla priateľa. Aby som bola zdravá. Aby sa otec dožil vysokého veku. Rada by som šla na turistiku, ale len na krátku, lebo už menej vládzem.

E: Bežné ciele. Dobré medziľudské vzťahy mať. Chcel by som dobre robiť druhým. Byť zdraví. Dobre vychádzať s mamou a bratom. Prajem si, aby som netrpel núdzou. Chcel by som mať obraz od známeho umelca. Rád by som išiel do Jeruzalema a New Yorku. Rád by som sa naučil jazyk. Chcel by som brigádovať na hradoch. Túžim mať lepšiu pamäť.

F: Raz by sa mohlo stať to, aby žiadne dieťa nemuselo hladovať. Snívam že raz dospejeme všetci k názoru, že zabíjanie je zlé a že už nebudú žiadne vojny. Chcel by som sa ešte postarať sa o mamu, tak ako sa starala o mňa ona. Rád by som sa ďalej venoval umeniu. Prial by som si robiť v charite.

G: Po materiálnej stránke, rád by som zveľaďoval svoje obydlie. Po duchovnej stránke, by som chcel aby ľudia boli k sebe bližší. Prajem si byť zdravý, aby som nebral tabletky.

H: Nemám takéto sny…žijem prítomnosťou, žijem z dňa na deň…som vďačná Pánu Bohu za všetko čo mi dal, dáva…nesnívam, žijem.

I: Som spokojný s tým čo je. Nepotrebujem nič a nikoho meniť a vylepšovať, okrem seba.Ak hovoríme o sne ako o inšpirácii k niečomu, potom áno. Tejto inšpirácii by som sa otvoril a naslúchal jej. Vtedy je to balík energie, v ktorej by som sa niesol. Konal s ňou, v nej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.