Čím aktuálne žijem 2

Aj so zvukovým záznamom

Stretnutie svojpomocnej skupiny 20.9 2022 na Alejovej 5

1. Mala som zdravotné problémy, bola som aj v nemocnici, o to viac sa teším že môžem byť tu s vami a oslavovať meniny. Od nás dostala pekné kvety. Každá žena si zaslúži kyticu na sviatok.

2. Bola som v Splite, sama s bohom. My to pomohlo, bolo to ako v nebi. Prespala som v hostely. Výlet trval len 1 deň.

3. Mali sme oslavu v rodine, Neter oslávila 40 rokov a mám ešte 1 skvelú správu, čaká bábätko. Neter má pekný domček aj so záhradou.

4. Mám mesiac noviniek, október. Najprv idem do Medžugoria s farnosti. Potom idem ku bratovi do Prahy. Mamu beriem do Humenného. Kamarátka mi dala skvelý darček. Chcel by som Vás pozvať na K-park na Ťahanovce.

5. Teraz som tu medzi Vami, neplánovane. Bol som na misii na Lúniku IX. Sústreďujem sa na vnútorný rozvoj. cvičenie, meditáciu. Prešiel som vývojom.

6. Žijem X-boxami, kúpil som si tri. Na dome sa nič nedeje, bo prší. Bol som na výlete vo Vranove. Stálo to za to, bol som spokojný.

7. Učím sa angličtinu, mám to zaplatené z projektu. Chodím cvičiť s kamarátom z radosti. Uvidíme kto schudne skôr. Hrám sa na počítači a skúšam sólovú gitaru aby som Vám tu zahral.

8. V poslednom čase som sledoval vývoj bojov na Ukrajine. Psychológiu okolo toho. No strácal som už kontakt sám zo sebou. Ukrajina ma pohltila. Vydržal som nepozerať 3, 4 dni a obrátilo sa to. Nepozerám už teraz. Mám kontakt sám zo sebou.

9. Facebookom žijem, snažím sa nájsť cestu von. Čítam 4 dohody od Dušeka. Napr. zákon padajúceho. Pri človeku záleží najmä od výchovy a školstva.

10. Krížovky lúštim, zaujmú ma tam niektoré slová. Aj osem smerovky lúštim. V televízore pozerám šport. Naposledy ma zaujal aj pohreb kráľovnej. Zaujíma ma aj dianie na Ukrajine. Bol som na výlete v Trenčíne.

Zvukový záznam:

Ahojte priatelia Všetkých Vás srdečne pozdravujem a s láskou objímam.

Čím aktuálne žijem?

Keďže začal nový školský rok, tak pracovnými povinnosťami, kt. bohužiaľ nikdy nieje málo. Niekedy mám pocit, že čím sa človek viac snaží, tým sa od neho viac očakáva.

Čo ma v poslednom čase potešilo?

Prešovské misie. Bol to pre mňa nezabudnuteľný duchovný zážitok , kt. sa ťažko opisuje slovami. Úžasný dar, obrovská Božia milosť. Bohu vďaka za tento milostivý čas. Myslela som na Vás – Ja stále na Vás myslím. Nosím Vás vo svojom srdci. Kde som ja, tam ste so mnou aj Vy.

Čo ma práve teraz teší?

Budúci týždeň je celo diecézna púť v Obišovciach, na ktorú keď Pán Boh dá, veľmi rada pôjdem.

Toľko odo mňa , moji milovaní. Pekný a požehnaný deň prajem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.