Opekačka

Združenie pre integráciu, obnovu a rozvoj duševného zdravia

            POHĽAD Košice, ul. Pekinská č.6, 040 13.

       Opekačka na Hornom Bankove v Košiciach,

                     konaná dňa 17.06.2016

 

Opekačka je akciou ako nenásilným a spontánnym spôsobom, môžeme nadväzovať kontakty, spoznávať nových ľudí, utužovať kolektív, neformálne komunikovať s ľuďmi, ktorých ešte nepoznáme, budovať vzájomne vzťahy  a hlavne ako sa integrovať do spoločenského života.

Preto Združenie pre integráciu, obnovu a rozvoj duševného zdravia Pohľad Košice usporiadalo dňa 17.06.2016 pre svojich členov, pre členov ZPP Radosť Košice a pre všetky pacientske organizácie  v Košiciach túto opekačku.

 

Motto akcie:  „ Aby sme sa viac spoznali….“

 

Stretli sme sa na zastávke štadiónu lokomotívy, odkiaľ sme autobusom č. 14 – MHD Košice pocestovali na Horný Bankov. Je tam krásna rekreačná oblasť, veľa pahrieb na opekanie, obrovské stromy, priestranná zeleň, bufety, minigolf, možnosť zahrať si rôzne loptové a iné spoločenské hry.

My sme na loptové a iné hry nemali už čas, aj keď naša opekačka skončila cca o 14,30 hod. Ale okrem opekania sme sa zoznamovali, odovzdávali si kontakty, spievali sme, dokonca aj tancovali…atď

Akcie sa zúčastnili nielen členovia Združenia Pohľad, ale aj klienti ZPP Radosť, členovia a odborní sociálni pracovníci Stacionáru FNsP SNP 1, členovia Klubu slobodných a osamelých a tiež aj mnohí naši  rodinní príslušníci.

Bolo nám perfektne a už teraz sa tešíme na čo najbližšiu spoločnú akciu.

 

 

Bc. Mária Čurillová

podpredseda Združenia Pohľad Košice

 

 

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.