Ak by som mal stroj času, do akej doby a na aké miesto by som sa chcel pozrieť. a prečo? Alejová 5-Košice 12.3.2024

A: Rada by som stretla s mojimi predkami. Najmä s pradedom a prababičkou. Chcela som hrať basketbal do NBA. Možno sa mi podarí ísť na zápas.

B: Mám veľa rodinných fotiek. Chcela ba som vrátiť na začiatok manželstva a veľa vecí zmeniť. Mohla som sa správať milšie, menej kričať. V škole sa to neučí. Dve susedky nezávisle na seba mi povedali, že dobre som vychovala deti. Teraz je ale ťažšia doba. Nechcela by som znovu zažiť zubára.

C: Ak by som mala stroj času, tak by som sa chcela pozrieť do doby, kedy na nahrával film Sissi…ako malá som ju veľmi obdivovala. Tento film mám veľmi rada. Vždy si ho pozriem.
Tiež by som sa veľmi rada vrátila do obdobia, kedy Fatima zažila slnečný zázrak. Prehĺbilo by mi to moju vieru.

D: Slávny britský matematik a astrofyzik Stephen Hawking verí, že ľudia sú schopní cestovať v čase, ale len dopredu.

E: Nechcem už cestovať v čase, ale chcem sa dožiť svetového mieru.

F: Keď by som mal cestovať do minulosti, išiel by som do Egypta, pozrieť ako sa stavali pyramídy. Keď do budúcnosti, tak asi 100 rokov dopredu. Chcel by som vedieť ako dopadne ľudstvo, či sa zničíme, alebo dospejeme. Čí sa nám podarí zvládnuť klimatickú krízu.

G: Chcel by som ísť do budúcnosti. Vždy niečo nové príde a to ma zaujíma. Napr. teraz sú to počítače. Čítal som Einsteinovú teóriu času. Pozrel by som sa aj do minulosti či boli neandertálci a ľudoopy. Skontrolovať či to bolo skutočne tak ako sa teraz učí. Vedeli ste že Stonhenge boli prvé hodiny určené na poľnohospodárske účely. V každej dobe sa menila architektúra. Chcel by som ešte zažiť vesmírnu turistiku.

H: Chcel by som vedieť aký rodičia mali život. Vrátiť sa do detstva. Do budúcnosti nechcem ísť. Nechcem vedieť budúcnosť.

I: Najprv som nevedela, ale dnes ráno mi to prišlo. Keby som mala ísť do minulosti, išla by som do čias a miesta, kde učil Ježiš Kristus. Bol by to môj osobný zážitok. Chcem mať lepši vzťah s bohom. Chcela by som viac žehnať a treba mi viac pokory.

J: Ak by som mal stroj času, asi by zapadol prachom. Mňa fascinuje práve prítomnosť. Čo sa deje vo mne a okolo mňa. Ak by som ale niekedy mal chuť niekam sa vybrať, pozrel by som sa po udalostiach, ktoré sú nie celkom jasné. Vznik slnečnej sústavy. Overiť si že boli rovnaký bohovia v rovnakom čase na celom svete. Kde zmizli Mayovia okolo roku 1524 ? Navštíviť staré Grécko a Sokrata asi 600 pnl. Určite by toho nebolo veľa.

K: Ani do budúcnosti, ani do minulosti by som nešla. Neviem aké výhody by to málo. Žijem teraz, v prítomnosti. Všetko je také, aké ma byť. Človek nikdy nevie čo by bolo, keby sme zmenili minulosť. Ako vo filme Butterfly effect.

L: Keby som cestovala v čase, chcela by som vedieť či ľudstvo bolo naozaj na mesiaci. Chcela by som vidieť Ježiša. Chcela by som sa vrátiť do detského obdobia. Chcela by som navštíviť inú planétu. Chcela by som vedieť kedy zomriem.

M: Vrátil by som sa v čase a zabil Hitlera.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.