Zázrak

Stretnutie svojpomocnej skupiny cez zoom 11.1.2022.

Otázka : Môj zázrak..

A/ Môj zázrak je že ešte žijem. Nemala som skoro žiadnu nádej, bola som veľmi chorá. Ďakujem že som tu s vami. Som za to vďačná Bohu.

B/ Zázrak je to, že vidím. Veľmi sa to zhoršovalo, tendencia bola neúprosná. Zrazu zhoršovanie prestalo a udržalo sa to doteraz. Považujem to za zázrak.

C/ Keď som bol mladý, dával som zabrať svojmu anielovi strážnemu. Raz som padal zo strechy a hrozilo mi nešťastie. Neuveriteľne som sa zachytil nohami za konáre stromu a nič sa mi nestalo. Za zázrak tiež považujem že som vyštudoval VŠ. Tiež by som tak nazval môjho syna.

D/ Prekonal som ťažkú chorobu. Bol som 5 dní v bezvedomí a potom rok doma. Že som prežil je zázrak. Za nemožné tiež považujem že som zohnal play station 1. Teraz je môj zázrak priateľka.

E/ Svet je plný zázrakov, stačí sa poriadne pozrieť. Zázrak je, že som sa dostala do združenia. Ďakujem, že ste ma s láskou prijali. Ste v mojom srdci.

F/ Mala som ťažkú nehodu. Spadla som z bicykla. Je to zázrak, že som to prežila. Ďakujem za to Bohu. Vidím že zázraky sa dejú často.

G/ Všetko zapadá do seba. Aj my, naše životy. Mala som zdravotné problémy, veľké bolesti. Zrazu na nečakanom mieste, od nečakaného človeka, prišli ku mne lieky. Pomohli mi. Som veľmi rada, preto že dlhodobá všeliaká liečba, nezaberala.

H/ Boli sme sa očkovať. Tešil som sa na to, i na to, že to bude za mnou. Bolo to v klube telesne postihnutých. Mali tam krásne maľby.

Pre mňa je zázrakom môj brat. Že ho mám. Všeličo mi objednáva, mám malý príjem.

I/ Dostal som ručne vyrobené sošky od jednej pani. Sú nádherné. Vyrobiť také niečo, považujem za zázrak. Tiež považujem za zázrak, že sa po dlhých rokoch čakania, narodila moja vnučka.

J/ Keď sa človek zamyslí, ako to tu okolo nás, všetko funguje, je to zázrak. V mladosti som pozrel do mikroskopu a videl, čo všetko sa pohybuje v krvi. Ohromilo ma to. Božia účasť je zrejmá.

K/ Samotný život je zázrak. Napríklad to, že planéta je presne na takom mieste a tak naklonená, že tu môže byť život..

Zázrak tiež vidím v uzdraveniach Lurdoch. Tiež to, že nás niekto pochopí v súžení. Nezdary považujem za zázrak, lebo nás posúvajú ďalej.

L/ Vlastné skúsenosti zo zázrakom asi nemám. Poznal som ale jednu pani, čo bola v koncentračnom tábore a prežila. To považujem za zázrak.

M/ Doktorka povedala mojej mame, že som beznádejný prípad. Dala jej podpísať papier, o umiestnení v DSS. Som rád, že to neurobila. Za zázrak považujem, že som sa tam nedostal. Tiež že som zatiaľ nenaplnil prognózy o nevyliečiteľnej chorobe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.