Aké chladené ovocné alebo zeleninové nápoje, šťavy, polievky v tomto letnom období konzumujem?

Téma: Aké chladené ovocné alebo zeleninové nápoje, šťavy, polievky v tomto letnom období konzumujem?

Mam rád ovocné šťavy, akurát som si jednu kúpil. Ešte som nejedol ovocné polievky. Ovocie mám zo záhrady.

Milujem mliečne nápoje jogurt / mlieko s ovocím

Pijem čistú vodu a okrem nej nič iné.

Čistú  vodu, ale skôr teplú. Keď idem vonku tak nealkoholický radler, tiež kofolu. Nechutia mi minerálky a sladké vody. Keď už nie je nič tak si dám džús. Ešte mi chutí Latté.

Keď som robila čašníčku mala som rada nealkoholické Mojito , keď bol koronavírus tak som sestre pripravovala Mojito, keď pracovala za počítačom. V mixeri robím smoothie jahoda-banán, ale už sa mi mixér pokazil.

Keď sme na chalupe robím minerálnu vodu s citrónom, medom, limetkou, a inými bylinkami. S paradajok robím šťavu. Jedla som aj studené polievky napr. Egrešovú, melónovú, mrkvovú, uhorkovú zo šalátových uhoriek.

Ja mám rád studený nealko radler, mixovaný banán s mliekom poprípade s Grankom aj cviklovú šťavu.

Pijem  čistú vodu, zo sladkých vôd si dávam väčšinou  iba radler. Obľubujem sladkú paradajkovú polievku. V poslednom čase mi začala chutiť kyslá fazuľová polievka.

Banány  najviac mám rád. Teraz nejem pomaranče. Keď som cvičil tak som si dával proteínový nápoj. Keď som bol malý, tak sme do odšťavovača s otcom dávali všetko možné.

Mám rád ovocie, najčastejšie banán a melón. Chodím si po Gajdovku. Som názoru toho, že menej mäsa viac ovocia. Pijem veľa ovocnej šťavy. Snažím sa piť 2L denne. Varil som aj ovocné polievky. Teraz radšej chodím do reštaurácii.

Mám rád dyne, melóny, skôr žlté. Ešte mám rád broskyne, nektárinky. Čo sa týka nápojov veľmi som nemixoval, ale som trochu skúšal. V Poľsku som raz jedol studené ovocné polievky. Všeobecné mám rád paradajkovú, mrkvovú a Hokaido.      

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.